Neo Smartpen N2 vs. Equil Smartpen 2

Oordeel zelf en lees wat de Neo Smartpen N2 meer heeft dan de Equil Smartpen 2

De Neo Smartpen N2 heeft alle functies voor de ideale smartpen en het ideale design plus de volgende extra toepassingen:

Audio opname

Neo Smartpen N2 AudioSynchroon worden aantekeningen direct gekoppeld met de audio. Klik op de tekst en beluister de bijbehorende audio.

Bijschrijven

Bijschrijven Neo Notes appLater nog wat bijschrijven is geen probleem de pen weet precies op welke pagina de eerder geschreven tekst is gedaan.

Direct schrijven

Neo SmartpenN2 direct schrijvenAlleen de pen is nodig om de notities te maken. In de pen zit een slimme camera. Geen gedoe met een aparte opname-unit.

Replay

Neo Smartpen N2 replayGeschreven teksten en de daarbij behorende audio kunnen met de app met de replay functie eenvoudig worden afgespeeld.   

Auto power on

Neo SmartpenN2 Auto power onZodra men begint te schrijven op papier gaat de Neo Smartpen aan. De camera in de pen wordt direct geactiveerd.

Activiteitenagenda

Activiteitenagenda Neo NotesAlle schrijfactiviteiten in de agenda worden op datum, tijd, locatie en het weer van die betreffende dag bijgehouden.

Direkt mail versturen

Direct mail Neo Notes app

Met een vinkje op papier worden de aantekeningen direct verstuurd naar het mailprogramma op de smartphone.

Google Drive

Google Drive Neo Notes appEen directe koppeling met Google Drive voor synchronisatie van je aantekeningen per gewenst notitieboek.

Versturen schetsen

Vector bestanden Neo Notes appSchetsen of tekeningen versturen in Vector formaat zodat deze direct bewerkt kunnen worden in Adobe Ilustrator. 

Tekstomzetting

Neo Smartpen N2 NederlandsDe Neo Notes app is voorzien van tekstomzetting in het Nederlands. Deze zet de geschreven pagina om in getypte tekst.