Neo Notes logo

Neo Notes is een mobiele app voor de Neo Smartpen N2.
Leg uw ideeën vast, deel uw notitie, zoek en werk beter.
Ontdek hoe het uw schrijfervaring kan verbeteren.

Neo Notes app op smartphone

Functies

Neo Notes Google Drive
Neo Notes Google Drive icon

Google Drive Manager

N2 werkt met veel verschillende devices, dus waarom gebruiken we ze niet allemaal? Met Google Drive Manager kunt u de bestanden uploaden naar Google Drive en downloaden naar de Neo Notes app in verschillende devices. Blijf op dezelfde pagina schrijven met hetzelfde device zo houdt u alles bij elkaar.

Neo Notes Evernote icon

Auto-sync met Evernote

Registreer uw Evernote-account met Neo Notes en de inhoud zal automatisch worden gesynchroniseerd. Open de inhoud van uw smartphone, tablet of pc.

Neo Notes sync met Evernote
Neo Notes tekstomzetting
Neo Notes tekstomzetting icon

Tekstomzetting

U kunt gemakkelijk de handgeschreven notities omzetten in getypte tekst met de Neo Notes Transcribe-functie. Kopieer en plak uw teksten in uw e-mail of externe memo apps. Neo Notes ondersteunt 15 talen waaronder Nederlands, Frans, Duits, Engels, Japans, Chinees, Koreaans en nog veel meer.

Neo Notes audio-opname
Neo Notes audio icon

Opnemen en Opnieuw afspelen

Mis nooit een aantekening of speech met de functies opnemen en opnieuw afspelen. Zie de notities verschijnen in de app zoals ze zijn geschreven met de spraakopname.

Neo Notes tags icon

Tag en Zoek

U kunt met de tagfunctie aan de geschreven pagina´s labels (tags) geven, zodat u later eenvoudig de aantekeningen kunt terugvinden. Aan de hand van deze sleutelworden (tags of labels) heeft u meteen de notities efficiënt georganiseerd.

Neo Notes zoek icon

Zoeken op Activiteiten

Via het tabblad ‘Activiteit’ zijn gebruikers in staat om  hun inhoud op datum in een kalenderweergave terug te zien. Ga terug naar een bepaalde datum om uw notities te vinden.

Neo Notes tags en zoeken
Neo Notes auto power off - on icon

Auto Aan/Uit

N2 schakelt automatisch in wanneer u begint met schrijven en gaat uit wanneer het inactief is voor de ingestelde tijd.

Neo Notes sync icon

Offline Sync

N2 hoeft niet aangesloten te zijn met een smartdevice om gebruikt te worden. N2 zal het schrijven opslaan in het interne geheugen en sturen naar uw smartdevice wanneer het later via bluetooth aangesloten wordt. N2 kan tot 1.000 pagina’s handgeschreven notities opslaan, dus u bent vrij om te schrijven zonder uw N2 te verbinden met een smartdevice.

Neo Notes kleur en pendikte
Neo Notes kleur en pendikte icon

Verander de kleur en schrijfdikte

U hebt een onbeperkte keuze aan kleuren waarmee u de schetsen of aantekeningen kunt maken. Per kleur kunt u ook de schrijfdikte aangeven zodat u de aantekeningen met een extra dimensie aan het papier kunt toevertrouwen.

Neo Notes email icon

Delen

Deel uw notities via e-mail en andere social media. U kunt uw notities verzenden als PDF, afbeelding (PNG), Vector (SVG) en tekstbestand.

Neo Notes direkt mailen

E-mail

Stuur met slechts een vinkje op het e-mail icoon bovenaan de pagina naar een van te voren opgegeven mailadres of vul in naar eigen keuze.
De pagina waarop u heeft geschreven zal direct via de mail verstuurd worden. Deze wordt dan als PDF bijlage bij de mail gevoegd.

Neo Notes archiveren icon

Vergrendel uw gebruikte Notebooks

Vergrendel uw oude notebooks, zodat u nieuwe notebooks van exact hetzelfde type kunt gebruiken. U kunt oude notities vergrendelen en archiveren in NoteBox om overlappende notities te voorkomen. Wanneer u klaar bent om ze opnieuw te gebruiken, ontgrendelt u gewoon de notebook.

Neo Notes archiveren

Shop

Bezoek onze winkel voor de Neo Smartpen N2.

Lees verder >
Neo Notes en Neo Smartpen N2