Gebruik van de N Notebook

De Neo Smartpen N2 vereist Ncoded notebooks. Ncodes zitten op iedere bladzijde van de N notebooks gedrukt en leveren signalen waarmee de N2 uw handschrift traceert. Zie onze volledige line-up van notebooks in onze winkel.

N professional notebook

De N professional notebook is gemaakt van kwalitatief PU leer waardoor een mooi leerpatroon wordt verkregen. De N professional is op een vakkundige wijze ingebonden waardoor de pagina’s ook niet los kunnen raken. Voorzien met een mooi Neo Notes logo geeft het de N Professional notebook een stijlvolle en zakelijke uitstraling.

Ga naar de shop >

N idea pad

De N idea is een op A4 formaat uitgevoerd schrijfblok, waarvan de pagina’s aan de bovenkant bijelkaar worden gehouden. De uitvoering is bedoeld om makkelijk en snel je aantekeningen en ideeën te kunnen opschrijven. Ook voor je regelmatige notuleerwerk is het een schrijfblok waar je niet meer buiten kunt. 

Ga naar de shop >

N college notebook

Ondanks de naam N college notebook is dit notebook niet alleen bedoeld voor het college werk maar ook voor het maken van notities, aantekeningen, vergader- en notuleer sessies. Kortom zeker voor de veelschrijvers die niets meer willen missen.

Shop

Bezoek de winkel voor de Neo Smartpen N2 en Notebooks

Ga naar de shop >
Neo Smartpen N2